Nyhetsbrev 2015-11-18

Harnäs

Snart är grävningarna klara i Harnäs och driftsättningarna kan påbörjas på de gator som är fibrerade och kabelskåpen färdigsvetsade. Under nästa vecka börjar vi driftsättningarna. Först med Askungevägen/Snövitvägen. Ungefär 4-7st anslutningar per dag hinner man med och alla beräknas vara klara v51. Vår entrepenör kommer kontakta alla innan driftsättningen. Även de som ännu vi inte hunnit gräva fram till.

Där är det viktigt att man själv gör sin del och gräver ner slangen och drar fram den till platsen för sin CPE. Vi kommer ganska snart efter vi grävt ner slangarna behöva blåsa i fiberkabeln och svetsa klart kabelskåpen.

Är det någon som ännu inte grävt ner slangen och dragit in den och har frågor så ring oss för rådgivning.

Telefonnr:

Arbetsledare Jan Bergman 0240-66 06 67

Stadsnätsansvarig: Jan Nordqvist 0240-66 06 68

Har man frågor gällande abonnemang så ringer man bredbandsrådgivaren 08-578 804 44 eller läser på qmarket.se

Faktura på anslutningen skickas när man får det inkopplat och det är 30 dagars betalningsperiod. Välj valfritt abonnemang inom en månad efter driftsättning. Inget krav på att abonnemanget skall vara bundet, men det ska vara tjänst ( tex bredband ) tecknad under de 24 första månaderna.

www.smedjebacken.qmarket.se

Hälsningar

Smedjebacken Energi & Vatten

Stadsnät